Vi bruker Zirius regnskapsprogram og vår it-tjenester har vi hos Storsteinnet som alltid er rask til å holde linjene i orden. Zirius er et moderne regnskapsprogram, som også har en mindre nettbasert portal for de som ikke har behov for tilgang til et stort regnskapsprogram.

Zirius er et økonomisystem for små og store bedrifter. Zirius leverer løsninger både i sky og ved lokalinstallasjon, samt hybrid, hvor det kombineres de to første.

Systemet har meget gode, skreddersydde bransjeløsninger, og tilpasses den enkelte bedrifts behov. Våre kunder opplever det som et fleksibelt og funksjonsrikt system som passer de aller fleste.

Zirius er enkelt å komme i gang med uten store kostnader.

Zirius Portal er en intuitiv skyløsning som gir god oversikt. Portal muliggjør enkel kommunikasjonsflyt i bedriften eller mellom bedrift og regnskapskontor. Løsningen inneholder blant annet muligheter for ordre- og fakturaregistrering, bilagsbehandling, betaling direkte til bank, timeregistrering og lønn. Det spiller ingen rolle om man er inne på kontoret, ute på oppdrag, eller bruker PC, tablet eller mobil – Zirius Portal brukes enkelt der du er når du trenger det.