Tønsberg Data AS

Autorisert regnskapsbyrå

Hjelper deg med regnskapet der du trenger det.
Vi tilpasser oss dine regnskapsbehov slik at du sparer både tid og penger.

ERFARING

Vi har lang og bred erfaring i mange bransjer. Det er enkeltpersonsforetak, ANS/DA og AS samt foreninger og stiftelser. Vi er alltid oppdatert da “kursing” og litteratur står høyt prioritert hos oss. Annet vi ønsker å nevne, må være at vi har evne og vilje til å ta i et tak. Vi er fleksible med hensyn til åpnings- og stengetider.

Hjelp til innkreving med egen-inkasso

I dag finnes det mange inkassobyråer i Norge, men man kan ta jobben selv å inndrive pengene via forliksråd og namsmannen. Egen-inkasso er en raskere måte for å innkreve krav på. Kontakt oss så sender vi deg skjema og bistår deg gjennom prosessen
VI FINNER DEN OPTIMALE LØSNINGEN FOR DEG
Vi hjelper deg med alt av regnskapstjenester – inne på vårt kontor eller ute hos deg. Vi er både autoriserte regnskapsførere og rådgivere som ønsker å bistå deg Vi er opptatt av å effektivisere teknologien og gjøre det mest lønnsomt for deg. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og oppdatere oss på den nyeste teknologien i vår bransje. Ring oss eller send mail, så kan vi fortelle hva vi kan gjøre for deg.

Vi tilbyr rådgivning som hjelper deg å kartlegge, prioritere og iverksette dine viktige strategier på en effektiv måte.

Vi bruker Zirius regnskapsprogram og vår it-tjenester har vi hos StorsteinNett som alltid er rask til å holde systemer i orden.

Et gjennomarbeidet budsjett gir et godt grunnlag for å ta riktige beslutninger. Budsjettet er derfor et viktig hjelpemiddel i virksomhetens økonomistyring.

 Vi kan hjelpe deg med råd og tiltak som styrker din betalingsevne.

Vi hjelper deg gjerne med styre – og generalsforsamlingsprotokoller samt andre avtaler og dokumenter.

Et gjennomarbeidet budsjett gir et godt grunnlag for å ta riktige beslutninger. Budsjettet er derfor et viktig hjelpemiddel i virksomhetens økonomistyring.

Vi benytter oss av systemer som Huldt og Lillevik og Zirius lønn.

Vi har kontorer på Teie i Færder kommune, og har åpent hverdager 8 -16.